Een Nieuw jaar

Een nieuw jaar staat voor de deur. Tijd om de balans op te maken. Het is goed om terug te kijken en te zien wat het jaar je heeft gebracht. Voor mij was dat nogal wat.

Beginnen met werk als gastouder en binnen een paar weken alle gastkinderen uit de opvang met verschillende redenen. Wat baalde ik daar op dat moment van zeg omdat ik me tijdens het begin van de zwangerschap prima voelde. Helaas werd dat een stuk minder en werd ik minder mobiel. Het was toen toch wel fijn dat ik het een stukje rustiger aan kon doen. Ik vond het een zegen geworden.

Rond de uitgerekende datum werd mijn man werkloos, opnieuw balen, want daar is natuurlijk helemaal niets aan. Toch is het wel fijn dat hij op deze manier de eerste tijd van onze kleine zo dichtbij kan meemaken en mijn lijf zo de tijd krijgt om te herstellen. 

Het zijn zomaar een paar dingen die mij helpen om erop te vertrouwen dat God voor mij zorgt. 

Toch zijn er het afgelopen jaar ook dingen gebeurd waar ik helemaal niks van snap. Waarom hebben een aantal mensen die me zo lief zijn zo veel te verduren en lijkt dat lijden zo zinloos... 

Ondanks dat ga ik vol vertrouwen een nieuw jaar tegemoet waarin ik weer nieuwe ervaringen op hoop te doen en zal leren. Ook hoop ik dat mensen in mijn leven zullen zien dat ik christen ben een zij daardoor nieuwsgierig zullen worden naar de God die ik dien.

Daniëlle

Spreekrooster

Geen activiteiten gevonden