“Want als u Mozes geloofde, zou u Mij geloven; want hij heeft over Mij geschreven.” 

Johannes 5:46 

De ZDA gemeente Gouda is bezig met een een serie van vier speciale diensten. 

In de Bijbel vinden we het verlossingsplan van God door het offer van Jezus, als een rode draad terug van de eerste bladzijde tot de laatste. Maar over hoeveel teksten lezen we heen die eigenlijk ook over Jezus gaan? Als u de thema diensten bezoekt zult u veel van deze teksten ontdekken en onder de indruk komen van Gods plan. 

Bezoek daarom deze diensten. De diensten staan min of meer los van elkaar, dus een keer een dienst missen hoeft dus geen bezwaar te zijn. Ook is Bijbelkennis niet een vereiste. 

Iedereen is ten alle tijde welkom. 

Voor kinderopvang wordt gezorgd. 

Wanneer: 

20 februari: Jezus in de Tora, Spreker Tom Meijer. Beluister hier de overdenking van Tom: Themadienst Jezus in de Thora

27 februari: Jezus in de feestrollen, Spreekster Rianne Belder Beluister hier de overdenking van Rianne : Themadienst Jezus in de feestrollen

5 maart: Jezus in de profeten, Spreker Maarten Taal. beluister hier de overdenking van Maarten : Themadienst Jezus inde profeten 

12 maart: Samenvatting en discussie, O.l.v. Albert Jurgens en Conny Otten 

Waar: Oostpoort 

Aderpolderweg 21 

2807 Gouda. 

De themadiensten beginnen om 11:00.  Voorafgaand aan de themadiensten is er om 10:00 Bijbelstudie. Op 12 maart is er echter geen Bijbelstudie, maar beginnen we om 10:00 met een samenvatting van de voorgaande drie themadiensten, waarna er om 11:00 een discussie volgt.